Let's have a talk | Down under

Down under

Annons

Let’s have a talk

Jag har fått några frågor om vad jag gör här nere i Australien och hur allt gått till så jag tänkte berätta lite. Jag lever livet och jobbar för att gå runt inte för att spara. Vi började i sydney vilket var alldeles för stort för mig så vi trivdes inte jättebra. Tolka mig rätt, jag älskar Sydney och den staden kommer alltid kännas hemma, underbara människor och superfin stad. Men staden är bara byggnader och väldigt opersonlig till skillnad från surfers. Varje dag vi går längs gatorna så träffar vi folk vi lärt känna, och folk från restauranger och fik hälsar som om vi är vänner.

Här är några bilder från Sydney
image
image
image

Jag är här på ett working holiday visa vilket ger mig rätt att jobba här nere. I Sydney ska det tydligen vara superlätt att få jobb, här har ci fått kämpa lite. Jag jobbar på en 7D biograf vilket också är ett sales jobb och det är ungefär bara sånna jobb som finns.
(Dom bygger spårvagn genom hela guld kusten så på vissa ställen är de byggarbete)

image

Vi har en lägenhet på stranden mitt i surfers som vi hittade på gumtree.com.au där även massa jobb finns. Vi betalar 600 kr i veckan var, så 2400 i månaden var och vi är 5 personer som delar. Det är ungefär den prisklassen man får räkna med och vi kunde inte vara nöjdare.

image

image

image

Vi har valt att stanna i surfers i 3 månader och sen röra oss ännu högre upp. Jag tror att man får ta allting som de kommer så de är ingen vits att planera en rutt innan man åker.

På dagarna solar vi, badar vi, äter nudlar o bara taggar till kvällarna. De är fest varje kväll o klubbarna är alltid fulla. Priserna här nere är sinnessjukt låga på nästan allt, så de har blivit många nya festklänningar!

På denna gata sitter vi nu på GJs coffees o använder internet o fikar lite
image

image

Andra små bitar att mitt paradis

image

image

image
Och vad de här är för något vet jag inte

Nu måste jag verkligen kissa, jag reser med goxplore så på deras sida finns massa frågor o svar för er som är intresserade!
Cheers

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats