Klubbarna i surfers paradise | Down under

Down under

Annons

Klubbarna i surfers paradise

Tänkte göra ett inlägg till alla resande som vill festa i surfers. Som ni kanske förstår är surfers den orten på Guldkusten som folk kommer till om de vill ha kul o festa. Längs bargatan ligger massor med klubbar, men även några utspridda längs Huvudgatorna.

Den klubben jag personligen tycker är bäst, som vi alltid går till, är Club Liv. Det är ett superfräsht ställe där tjejerna jobbar i kläder och inte underkläder för en gångs skull. Musiken är den bästa, alltid de nyaste klubblåtarna och det är alltid fullt med folk. Vid 12 delar de ut lysrör vilket gör allt ännu roligare.

image

Sin city är en annan klubb på samma gata, som jag älskade från början. Varje tisdag och torsdag är det Ladys night, så gratis inträde och gratis dricka fram tills 12. Man får välja mellan basics drinks eller champagne. Superbra! Rätt bra musik också, väldigt likt liv på insidan, alltså lokalen, men liv är fräschare.
Eftersom det är ladys night går det runt halvnakna killar som tar kort med alla som vill..
Här är en av dom.

image

image

På samma gata ligger Vanity, som egentligen är ganska bra trots att vi aldrig går det. Det ligger i en källarlokal, med de finaste toaletterna jag sett. Man kan tro att kungen och drottningen bor där. Dock är resten av lokalen knappt utsmyckad och dansgolvet är rätt litet. Skön stämning däremot och hyfsad musik!
Har tyvärr inga bilder därifrån.

Blush är ett ställe folk tar någon drink, dansar lite, o sen går till ett av de bättre ställena. Hade stället varit större hade det säkert varit bättre. Dock är musiken bäst här, fetaste högtalarna och bra djs! Alltid gratis inträde, dom delar ut stämplar utanför dörren.

image

På podiet är de nu en strippstång för den som vill..

Melbas ligger inte på bargatan. Utan längre ner på cavill avanue. Torsdagar är Melbas kväll, och då är övervåningen smockad! Dock dyrt inträde, ibland 35 dollar! Annars är nedervåningen gratis.
På nedervåningen är de latinomusik dock, men uteplatsen är mysig.

image

image
Kör en snabb sammanfattning av några andra klubbar som finns.

Beergarden ligger i korsningen mellan Cavill och bargatan, ett väldigt stort ställe som jag själv inte gillar, mer hängställen än klubb. Superbra uteplats för de som röker eller bara vill sitta o chilla. Billig öl o bra atmosfär. Oftast gratis inträde!

Tune-up är en liten karaokebar där man betalar 5 dollar för en drink o så slipper man inträde. Jättelitet men bästa stämningen någonsin! Alla sjunger med i låtarna och du har en pärm av alla låtar som någonsin gjorts som man kan välja mellan, skriver upp sig o sen får man sjunga!

Elsewhere ligger bredvid tuneup, väldigt svårt att förstå att de är en klubb men det ligger på cavill precis innan bargatan. Flesta favoritställe, men jag gillar det inte alls. Tycker det är skabbigt, på en övervåning, med konstigt folk. Men alla som jag frågat som bor här älskar elsewhere! Alltid inträde dock.

Bourbunbar ligger på bargatan, väldigt underskattat, även i en källarlokal. Superstort dansgolv o helt okej musik. Känns som att det stället oftast glöms bort eftersom de ser ut som en strippklubb utifrån. Värt att prova!

Cocktails and dreams är ett nyrenoverat ställe som är supersnyggt inne. Samma känsla som Amba i Stockholm ungefär. Bra musik, dock är dansgolvet på en upphöjning vilket ja inte gillar, känns inte lika avslappnat. Ett bra, mysigt, fräscht ställe! Bra människor o skön stämning.

Nu hinner jag inte med flera innan paddan dör, hoppas de är till någons hjälp!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats