Julafton | Down under

Down under

Annons

Julafton

Dagarna går som i ett här nere, o när de är så fint väder så sitter man helst inte inne på något internetcafé.. Iallafall, julafton. Vi hade glögg, Kalle anka och julbord i Q1, surfers högsta byggnad. Vi lekte julklappsspelet o njöt av värmen. En minimal men liten julkänsla infann sig i varje fall!
Vi kammade exempelvis hem selfglowing cups som är jätte kul!

image

image

Tyvärr tog jag inte med kameran till Q1, o senare den kvällen drog vår lilla familj vidare på efterfest i ett hus som heter president. Där badade killarna i rödvin och drack billigt boxvin ur folks skor. Det var en spårad fest så att säga och vi stannade inte länge.

Det var en annorlunda jul, o när ja fick bilder skickade från min familj om hur de firade så längtade man hem lite..

God jul på er!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats