Still standing | Down under

Down under

Annons

Still standing

Hur länge sen var det inte jag skrev? Helt ärligt har jag varken haft tid eller internet. Dyrt har varit mycket resande och flyttande. Nu befinner vi oss på Magnetic Island som är en ö utanför townsville. Super mysig men väldigt svår att ta sig runt. Kom hit för 2 dagar sen, till ett hostel där man bor i små bungalows i skogen, känner mig väldigt strandsatt. Åker vidare imorgon till Mission beach och är sååå exalterad.
Det roliga är att vi trodde att eftersom de är regnperiod uppåt mot landet så bör de bli svalare ju högre upp vi kommer. Fel. Ibland tror jag att jag ska kvävas för det inte finns något syre i luften. Det är så äckligt varmt att jag inte vill vara med längre. Och varmare kommer det bli. Regnperiod låter kanske tråkigt, men helt ärligt regnar det knappt utanför Det är bara väldigt kvavt då de ligger mycket regn i luften. Är också rätt less på alla djur som börjar flytta in i alla rum ju högre upp man kommer. Hittar bland annat kackerlackor och ödlor i väskorna. Snart kommer väl ormarna också..

Iallafall, FARMOR, jag har läst ditt mail som ja fick till alla hjärtans dag och har fortfarande inte hunnit svara!! Svarar så snart jag kan, puss på dig!!

Nu ska jag och Becci ta oss till andra sidan ön och kolla in stränderna där, ska ta lite bilder på detta underbara ställe också!

Lire Bilder från tiden i Airlie beach
image

image

image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats