Hur fungerar man? | Down under

Down under

Annons

Hur fungerar man?

Hur fungerar man efter att man lämnat allt man älskar?
Jag visste ju egentligen att det skulle bli såhär. Att så fort planet landade på svensk mark igen skulle inte jag ha landat. Tvärtom. Plötsligt skulle jag vara så långt ifrån mig själv som möjligt. Mitt hjärta skulle vara kvar på andra sidan jorden och min kropp skulle vara här, i tråkiga gamla Sverige som jag lämnade för en anledning. Eller, för hur många anledningar som helt egentligen. För alla anledningar i världen.

En kompis sa en gång till mig, “It can never work if your heart and your mind is in two different places.”
Hon menade ju såklart inom ett kärleksdilemma. Hjärtekross. Att han är på ett ställe och du på ett annat. Men man kan vara hjärtekrossad på så många olika sätt. Jag har ju lämnat allting jag någonsin älskat, så jag antar att det också tillhör kategorin broken hearted girl.
Och helt ärligt, min kompis har så jävla rätt.
Hur ska jag fungera nu?
Helvete vad jag önskar att hon också kunde gett mig ett svar på den frågan.

1403164_10201738038787821_498660488_o
Mitt hem

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emelie

    Vad hindrar dig att åka tillbaka? Jag tar mitt pick och pack och flyttar till barcelona om två månader. Rädd självklart då det är första gången jag flyttar utomlands eller är utomlands en längre period. Vet inte om jag gjort rätt val eller inte då jag flyttar pga att min pojkvän bor där. En kille som jag inte riktigt är säker på. Men funkar det inte där så kan man ju flytta någon annanstans helt enkelt. Allt jag vet är att jag är färdig med människorna här. Färdig med Sverige. Vill iväg och hitta mig själv, precis som du. Kanske blir australien i framtiden? Det vore ju!! 

Annons
stats