Blir glad av er | Down under

Down under

Annons

Blir glad av er

Alltså idag, just nu, är en sån stund då jag bara känner mig glad – av er. Har inte uppdaterat på år och dar, men ändå har ja flera läsare per dag och kommentarer rullar in (jag läser dom alla, bara lite lat med att godkänna dom.)
Såg en kommentar jag fick av en tjej som berättade för mig att hon flyttar till Barcelona med en kille och att hon är rädd, men pirrig på samma gång. Åh vad glad jag blir. Precis så det ska vara ju!

Man ska vara rädd, så rädd att man nästan vill backa. För att då förstår man hur mycket som står på spel, att det är en vinna eller förlora-situation och det finns inget som är så bra som att vinna just då. För då vinner man ju allt. Och jag blir så glad av att se att det är fler av er som åker ut och reser, bara chansar och drar, lämnar trygga Sverige och bara kör. Blir så glad att det finns människor som fortfarande är såna. Såna som inte nöjer sig, hatar folk som nöjer sig.
Okej, hata är ett stark ord, men det kan väl inte finnas något värre än såna som nöjer sig? Man ska aldrig nöja sig. Enda gången jag “nöjde” mig var en kväll i Surfers Paradise på balkongen hos grannarna våning 32. Stod och såg solnedgången försvinna bakom skyskraporna med favoritmusiken i högtalarna, livets vänner runt omkring mig och kände att jag kan dö nu. SÅ lycklig var jag. Det skulle inte göra nått om jag dog för jag kommer aldrig få känna den sortens lycka förut. Toppen av lyckan. Och det gör mig glad, att veta att ni kommer få känna så. Och då mina vänner, det är först då ni ska stanna upp och njuta, känna att om livet alltid är såhär, ja då kan jag nöja mig!

10500399_10203923501986969_5811439726588789429_n

Det här är också en grej som gör mig glad, 7 mil av ren strandremsa att surfa längs

När jag får lön kommer en dator vara det första jag införskaffar mig. Kommer flytta min blogg till en annan portal så Myshowroom är bajs och inte hjälp mig alls med alla problem som jag har. Kan ex inte ens logga in genom deras sida utan måste leta upp en superlång speciell länk jag en gång för 569 år sedan fick mailad till mig.
Och då kommer jag lägga ner mer tid på att framförallt skriva, mitt hjärta har ju så mycket att säga ibland.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats