On the road again | Down under

Down under

Annons

On the road again

På måndag beger jag mig ner till Helsingborg och får ha en hel vecka tillsammans med min partner in crime, Rebecca som jag levde med i Australien och Thailand. Josefine åker med, som också reste med oss ett tag, och i slutet av veckan befinner vi oss i Dalarna med våra Dalaboys som vi träffade i Thailand.
Det blir alltså en liten roadtrip, och om jag fick önska skulle jag se ut såhär

topshop2

Tänk att en hatt kan göra så mycket, jag måste köpa en hatt!

hmprod

Dessa älskade långkoftor, kommer gå i sånna i höst istället för jacka, de tjocka stickade! Superläckert

CAM_0862

De typiska boyfriend jeans, älskar allt som sitter löst. Löst på löst.

MG_4584

Och så självklart den klassisk väskan

See you guys on the road

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats